Goedemiddag, start met berekenen en ontvang direct het beste aanbod!

Gratis offerte

Gratis offerte

binnen 24 uur

Zorgeloos lenen

Zorgeloos lenen

dankzij onze kredietbeschermers

Laagste rente

Laagste rente

vaste rente al vanaf 6,5%

Klantwaardering

Klantwaardering

een 4.9 uit 5 op Trustpilot.nl

Waarom geld lenen via ons?

Wie geld wil lenen, is bij het Nederlands Krediet Collectief aan het juiste adres. U leent zorgeloos geld tegen de laagste rente en de beste lening voorwaarden. U sluit eenvoudig en veilig online bij ons een lening af.

Voordelig online geld lenen

Wie vergelijken wij?

Wij vergelijken onafhankelijk ruim 50 verschillende leenproducten van een groot aantal kredietverstrekkers. Wij vergelijken op rente en voorwaarden, zodat u altijd de goedkoopste lening afsluit tegen de beste voorwaarden.

Onze kredietverstrekkers

Waarom zijn wij goedkoper?

Door onze collectiviteit hebben wij een exclusieve samenwerking met gespecialiseerde banken. Bij een persoonlijke lening en doorlopend krediet is onze rente een stuk lager dan bij reguliere banken.

Waarom wij goedkoper zijn

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

Datum: donderdag 28 maart

“geweldige website super simpel data delen. zeer korte lijnen. snel en persoonlijk contact, eigenlijk alles is goed. Zeer tevreden???”

Dani?lle

Bekijk alle 1918 beoordelingen

Op trustpilot.com scoren wij een 4.9 uit 5

5 sterren op Trustpilot

Een volledig online werkwijze

Om u zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u een digitale omgeving waarin u uw aanvraag kunt doen.  Dit betekent geen papierwinkel maar direct online uw aanvraag doen, u heeft bovendien altijd de beschikking over de juiste informatie.

  • Eigen beveiligde persoonlijke omgeving
  • Uw offerte digitaal bekijken en downloaden
  • Foto’s van uw stukken uploaden vanaf uw smartphone of PC
  • Status van uw aanvraag te volgen via “Mijn NKC”

 

Een volledig online werkwijze

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over geld lenen? Hieronder vind u een aantal vragen over geld lenen. Staat uw vraag er niet tussen? Bekijk dan het overzicht van veelgestelde vragen over geld lenen.

Een financiering afsluiten kent twee leenvormen: de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Beide varianten zijn geschikt om op een verantwoorde manier geld te lenen.

  • De persoonlijke lening bestaat uit een vast leenbedrag met een vaste rente en looptijd. Het bedrag dat wordt gefinancierd middels de persoonlijke lening wordt in één keer op uw rekening gestort. Altijd boetevrij aflossen. U weet waar u aan toe bent met een persoonlijke lening.

  • Het doorlopend krediet hanteert geen begin-en einddatum. Deze financieringsmethode is speciaal voor de flexibele lener. U kunt bij een doorlopend krediet geld opnemen en aflossen wanneer u dat wilt. Dit brengt met zich mee dat de rente en looptijd variabel zijn. U lost altijd boetevrij af.

Een lening is gebaseerd op uw persoonlijke, financiële situatie. Wat een lening exact kost, is dus voor iedereen anders. De kosten van een lening hangen namelijk af van het leenbedrag, de gekozen looptijd en de rente die u gaat betalen.

Bereken hoeveel u kunt lenen om inzicht te krijgen in de maandelijkse kosten en de totale kosten van de lening.

Hoeveel rente u betaalt voor uw lening hangt af het type lening, de looptijd en de hoogte van het bedrag en bij welke krediet verstrekker u de lening heeft afgesloten. De rentetarieven worden namelijk per kredietverstrekker bepaald. Dit houdt in dat de ene kredietverstrekker de rente vaststelt op basis van de hoogte en looptijd van de lening, terwijl anderen ook een risicopercentage hanteren. Uiteraard is ook de persoonlijke situatie van de consument doorslaggevend voor het rentepercentage.

Zo ontstaan verschillen in rentepercentages die u betaalt voor een lening.

Aan de hand van actuele rentestanden weet u wat de rente is die u gaat betalen bij een bepaald leenbedrag in combinatie met de gekozen looptijd.

Het Nederlands Krediet Collectief is uw rechterhand bij het afsluiten van een leningGeld lenen gebeurt bij ons op verantwoorde en veilige wijze en is bovenal voordelig.

Daarnaast kent geld lenen bij het Nederlands Krediet Collectief meerdere voordelen:

  • Het Nederlands Krediet Collectief hanteert de laagste rente van Nederland 
  • Wij vergelijken meerdere kredietverstrekkers voor het beste aanbod
  • U sluit eenvoudig en direct online een lening af
  • Binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte voor een lening
  • U kunt uw maandlasten verzekeren

De aanvraag van een lening start bij de aanvraag van een offerte. U kiest het leenbedrag, het leendoel, de leenvorm en de looptijd.

Met de gegevens, die u heeft ingevuld in uw aanvraag, gaan wij direct aan de slag.

Onze kredietspecialisten staan u tussentijds graag te woord. U ontvangt direct na uw aanvraag een link naar uw eigen beveiligde online omgeving waar uw financieringsvoorstel met laagste rente garantie klaar staat.

U kunt hier tevens benodigde documenten uploaden en uw offerte digitaal ondertekenen. Na ontvangt en goedkeuring staat het geld binnen twee werkdagen op uw rekening.

Ja, als ondernemer of zzp-er is het mogelijk om voor privé-doeleinden een financiering af te sluiten.

Geld lenen kan echter alleen als u drie aaneengesloten boekjaren kunt overleggen en een positief eigen vermogen heeft.

Wilt u specifiek een bedrijfsvoertuig financieren dan is er ook nog een optie tot een aantrekkelijke financial lease. Onze kredietspecialisten helpen u graag bij het realiseren van uw zakelijke wens.  

Waarvoor wilt u geld lenen?

Geld lenen voor een auto

Met een persoonlijke lening voor uw auto weet u precies waar u aan toe bent

Auto financieren

Geld lenen voor een verbouwing

Uw nieuwe verbouwing financieren met een persoonlijke lening

Verbouwing financieren

Besparen op uw lening

Geld besparen op uw huidige leningen door over te sluiten

Leningen oversluiten

Meer informatie over geld lenen

Via het Nederlands Krediet Collectief vindt u veel informatie over geld lenen. Bent u op zoek naar specifieke informatie? Wij hebben hieronder veel geraadpleegde informatie over geld lenen op een rij gezet.

Verantwoord geld lenen

Alles wat u moeten weten om verantwoord en voordelig geld te lenen.

Welke lening past bij mij?

Wanneer u niet zeker weet welke leenvorm u het beste kunt kiezen voor uw leenbehoefte.

Rente vergelijken

Vergelijk de rente van uw huidige lening met onze rentes. U kunt direct geld besparen.

Lenen naast een hypotheek

Bekijk de mogelijkheden van een persoonlijke lening naast een hypotheek.

Doorlopend krediet

Een flexibele lening waarbij u alleen rente betaalt over het opgenomen bedrag.

Of bent u er al helemaal uit?

Vraag een offerte aan

Actuele rente

Rentestand per vrijdag 29 maart

Heeft u nog vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden op onze veelgestelde vragen pagina. Wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op. Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.


  085 - 760 89 89  info@nederlandskrediet.nl

Team NKC

De gegevens in de overzichten op onze website zijn een indicatie. Wij gaan hierbij uit van het laagste rentetarief. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van je persoonlijke situatie. De totale kosten van de lening zijn afhankelijk van de rente, het leenbedrag, looptijd en de maandtermijn. Het jaarlijks kostenpercentage geeft de werkelijke kostprijs (rente) weer van het product. De minimale looptijd van een Persoonlijke Lening bedraagt 12 maanden, de maximale looptijd bedraagt 120 maanden. De minimale rente bedraagt 6,5%, de maximale wettelijke rente bedraagt 14%.

vb. De totale prijs van een Persoonlijke lening van € 25.000 bedraagt € 33.781 op basis van een looptijd van 120 maanden met een maandtermijn van € 281,51 en een rentetarief van 6,5%.